Élmények

" Eddig is tudtam, hogy tök jó helyen voltam és baromi jól éreztem magam, de amikor hallom a "hű" meg "há"-kat a kollégáktól, miután megnézték a képeimet, akkor még inkább érzem, hogy igazán irigylésre méltó helyzetben vagyok...:-) " 

Móni


" Folyamatosan arra a rengeteg élményre gondolok, amit nem is tudom mikorra fogok feldolgozni! Köszönöm, hogy veletek élhettem át mind ezeket a dolgokat, amikről csak olasz szavak jutnak az eszembe! :-D Gigante, magnifico, meraviglioso, particolare, eccellente, accattivante! :)))))))))))))))))))) "

Csaba


" Thank you Maria for a perfect day in Grottaglie, you are a great guide! "
Köszönöm Marcsi a perfekt napért Grottagliében, jó idegenvezető vagy!

Bahram (angol srác)
"Szép nyaralást szerveztél nekünk Pugliába, köszönjük.
Nagyon élveztük, hogy nyolc gyönyörű város látogatása mellett maradt elég idő a strandolásra. Összeszámoltuk, hétszer voltunk fél vagy egész napot a tengerparton.  Talán ez volt a legjobb tengeri fürdőzés élményünk, köszönhetően a selymes homoknak, a teljesen átlátszó víznek, türkizkék öblöknek. Egy kicsit karibi feeling fogott el bennünket."
Nóra  (a teljes élménybeszámolót itt olvashatjátok)
" élményeink semmiképp sem hasonlítottak (hálisten) egy rendes turistaúthoz.
Kezdjük ott, hogy (így szeptember végén) kiscsoportos volt az esemény, mondhatnánk családias. Marcsi (olaszul csak Marci, a nyaralás kitalálója és szervezője) nélkülözhetetlen segítségével szabadon csaponghattunk 10 napon keresztül e tájon, valamint az olasz nyelv útvesztőiben.
"
Károly  (katt ide a teljes élménybeszámolóhoz)
"5 nap / 4 éjszakát töltöttem Dél-Olaszországban, Grottaglie-ben, ami életem egyik legjobb nyaralása volt. Egyedül mentem, ahogy szerettem volna, mégsem voltam egyedül, ami hihetetlen jó érzést keltett bennem!!! Már most tudom, hogy jövő nyáron szeretnék visszatérni hosszabb időre!"
Judit (teljes élménybeszámoló itt)
"Ezen az estén még rácsodálkozhattam e kisváros meseszép főterére, megkóstolhattam a helyi italspecialitásokat, megismerkedhettem az őslakos fiatalokkal és még egy élő koncertet is láthattam. "
Fanni (teljes élménybeszámoló itt


"Nem bántam meg ,hogy januárban mentem /főleg hogy jo idő volt/ de a nagy csucsforgalom sem hiányzott.Imádtam a tengert,nagyon tetszett a kis törpfalu -Alberobello...."
Anna (teljes élménybeszámoló itt)
"Tíz napos utazásunk minden percét igyekeztünk kihasználni, mégis az, az érzésem, hogy a látnivalóknak csak nagyon pici hányadával találkoztunk. Az élmények kimeríthetetlen tárháza ez a vidék, kár, hogy a magyarok túl messzinek vélik. Számomra a legmegkapóbb az ottani légkör. Elképesztő az a nyugalom, türelem, kedvesség, udvariasság, ami az emberek mindennapi kapcsolatait meghatározza. "
Marcsi (teljes élménybeszámoló itt)