2011. október 2., vasárnap

Nórának így tetszett

" Kedves Marcsi,

szép nyaralást szerveztél nekünk Pugliába, köszönjük.
Nagyon élveztük, hogy nyolc gyönyörű város látogatása mellett maradt elég idő a strandolásra. Összeszámoltuk, hétszer voltunk fél vagy egész napot a tengerparton.  Talán ez volt a legjobb tengeri fürdőzés élményünk, köszönhetően a selymes homoknak, a teljesen átlátszó víznek, türkizkék öblöknek. Egy kicsit karibi feeling fogott el bennünket.
Jó volt a nyelvtanulás, mert folyamatos volt, kávéházban, a strandon, autózás közben sokat gyakoroltunk,  a végén már egész jól boldogultunk a boltokban, az utcán. Dél-Itália nekem olyannak tűnt, mint egy nagy nyelviskola. Az emberek igen barátságosak, nyitottak. Az utcán is megszólítanak, ha néhány szót olaszul hallottak tőlünk, akkor segítettek a társalgásban. Lépten nyomon volt mód a nyelvet gyakorolni.
Grottaglie-be esténként amolyan polgári, békebeli hangulat költözött. A rendőrök lezártak a főtér körül egy utcát, a lakosság meg kiöltözve korzózott. Vasárnap este a főtér nyüzsgött az emberektől, amit nagyon élveztünk egy finom fagylalt társaságában.

Sok sikert kívánok Neked,

szeretettel üdvözöl
Nóra                                                                                                                                                          "

Hamarosan jön Károly beszámolója is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése