2012. augusztus 23., csütörtök

Október közepe avagy Ciao Grottaglie!

Kedves Bloglátogatók!

Úgy hozta a sors, hogy október végén hazaköltözöm Magyarországra. Így hát mindenkinek felhívom a figyelmét, hogy idén október 15.-ig lehet jelentkezni utó-nyaralásra vagy olasz tanulásra.
Bármennyi napra jöhettek, az árak oldalon megtaláljátok a különböző csomagok árait, ti választhattok mikor.

Remélem találkozunk és megmutathatom nektek ezt a csodálatos környéket!

5 megjegyzés:

 1. Jól meggondoltad, hogy visszaköltözöl???

  VálaszTörlés
 2. ó, hát pont most? Sajnáljuk, éppen 15-én indulnánk.

  VálaszTörlés
 3. Szia Ciripbogár

  Attól a blogot még megtartom, sőt különböző apartmanok elérhetőségeit is megtalálhatjátok majd rajta, valamint össze fogom szedni az autóbérlési lehetőségeket is.
  Amúgy én is nagyon sajnálom, imádom ezt a helyet, de sajnos még nem annyira ismert, hogy meg lehessen belőle élni. A nagyobb turista toborzó erők meg valamiért nem válaszoltak az együttműködési kísérleteimre. De bízom benne, hogy egyszer majd folytathatom ezt a munkát, nagyon élveztem, és az összes idelátogató magyarral is nagyon jóba lettünk. :)

  Jó utat nektek!

  VálaszTörlés
 4. Kedves Asztalos Mária! Bár elég régi az utolsó blogbejegyzés, nem tudom még él-e ez a blog, de azért próbálkozom. Leírásod alapján nagyon megtetszett Dél-Olaszország. Meg szeretném kérdezni, hogy (amíg nem sikerül eljutni erre a csodálatos vidékre) Magyarországon lehet-e valahol pizzicata-t tanulni, vagy pugliai ételeket készíteni. Tudsz ebben segíteni? Zoli

  VálaszTörlés